Nejprve sobě, pak druhým

Nejprve sobě, pak druhým

Lucie

„Dnes, Verunko, rezavou barvu NE!“, hlásím své kadeřnici již ode dveří salónu. Překvapeně povytáhne obočí. „Už jsem se rezavé nabažila“, vysvětluji a ona chápavě pokyvuje hlavou.

Skutečnost, že potřebuji podpořit svůj ascendent místo descendentu, již s kadeřnicí nerozebírám. Nechávám ji pracovat na svém účesu a přemýšlím o době, kdy jsem se před rokem vracela po mateřské dovolené mezi „dospěláky“. Pracuji s lidmi, tudíž je logické, že mým cílem bylo cítit se dobře a vypadat skvěle. Chtělo to super změnu viditelnou na první pohled. Zkrátka nějakou „pecku“.

A „pecka“ přišla. První volbou byla moje hlava, respektive vlasy. Nechala jsem se obarvit z blond (moje přírodní barva) na zrzavo. Kéž bych již tenkrát znala principy Original Astromódy®!

Přivábením pozornosti k mé hlavě jsem si podpořila znamení na descendentu, což klienty přilákalo, dokonce i udrželo. Avšak mě samotnou to během roku vyčerpalo natolik, že před prázdninami jsem již lapala po dechu vysílením. Říkala jsem si: „Holka, vždyť lidem dáváš tolik, proč se ti stejné množství nevrací?“ Odpověď jsem dostala záhy:

„Protože jsi nepodpořila sebe, svůj ascendent…. a ten, moje milá, ve svém horoskopu na hlavě nehledej. Zaměř se na své boky a bude líp!“ říká originál Astromóda.
Tak na boky… no to se mi zrovna moc nehodí. Raději jsem je doteď nezdůrazňovala. Ale nyní to zkouším.

Když letos o prázdninách přišla další pracovní příležitost – vést lekce jógy – uvazuji si na cvičení šátek přes boky. A vida, jako bych zase načerpala palivo. Mám sílu svým klientům dávat, protože sama mám dostatek. A v tom byl ten háček a zároveň rada: „ Nejprve sobě, pak druhým.“

Přivábením pozornosti k mé hlavě jsem si podpořila znamení na descendentu, což klienty přilákalo, dokonce i udrželo. Avšak mě samotnou to během roku vyčerpalo …
Lucie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *